Het Kunstkantoor is een organisatie die zich bezighoud met verspreiden van kunst. Het Kunstkantoor probeert zo veel mogelijk mooie en bijzondere kunst onder de mensen te brengen. Of je nu op zoek bent naar een bijzondere tafel, een nieuwe look voor je bedrijf, of je wilt een portret laten maken, je vindt het hier bij het Kunstkantoor.

Kunst voor bedrijven

Het imago en de uitstraling van een bedrijf worden in grote mate bepaald door de uiterlijke verschijningsvorm van het bedrijf. Denk hierbij aan architectuur en de inrichting van de gebouwen. Maar ook de huisstijl, de public relations, presentaties en reclame zijn hierin erg bepalend. Bij de invulling van deze zaken speelt kunst een belangrijke rol en kan zeer bepalend zijn voor de uitstraling van een bedrijf.

Kunst voor particulieren

Als je op zoek bent naar iets bijzonders, maar ook iets persoonlijks, een aanvulling en een verrijking van je omgeving, dan ben je hier op de goede plek. Kijk wat wij voor je kunnen doen. Een mooi portret, een kunstwerk van jouw favoriete persoon, hobby, dier, alles kan.

Kunst voor de horeca

Iedere horeca gelegenheid wil zijn eigen sfeer en stijl uitstralen. De inrichten van een zaak is bepalend voor het soort publiek wat er komt. Het Kunstkantoor kan een bijzondere bijdrage leveren. Daarnaast kunnen we ook kunst, inrichting en entertainment leveren voor bijzondere gelegenheden.

Kunst voor aan de wand

In de online galerie van het Kunstkantoor vind je reproducties van prachtige kunst. Schilderijen, foto’s, digitale kunst voor elk wat wils. Je kunt zelf kiezen op wat voor materiaal en op welk formaat de je favoriete kunstwerk wordt afgedrukt. Het Kunstkantoor beschikt ook over een enorme collectie popfoto’s.

Kunst met meubels

Het Kunstkantoor verkoopt ook een aantal bijzonder meubelstukken. Kijk maar eens rond in de webshop. Je kunt ook bijzondere meubels laten maken. Webwinkel met meubels.

Go to top